WHAT THE FALAFEL!

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij What The Falafel!. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 21:05 Kwaliteit van eten was goed, maar de porties waren best klein voor de prijs die je betaald.
20 mei 2024 om 0:18 Gewoon lekker
10 apr 2024 om 16:46 Heerlijk as always!
31 mrt 2024 om 21:41 Kwaliteit was goed niks van te zeggen maar portie erg klein En als ik dan plat brood met shoarma bestel verwacht ik ook wel shoarmavan de 3 stukken plat brood zat op 1 maar iets shoarma viel beetje tegen sorry maar leek wel kindermenu
27 mrt 2024 om 11:41 Heerlijk! Vriendelijk, snel en altijd kwalitatief goed eten. Ik ben echt gek op al het eten van what the falafel. Zal zeker blijven bestellen hier
22 mrt 2024 om 20:06 In het algemeen geen bijzonderheden op te merken bij een bestelling, maar vandaag was t wel koud afgeleverd en opnieuw minder saus. Neemt niet weg voor de volgende keer opnieuw te bestellen. Vriendelijkheid staat hoog in t vaandel! Hartje was leuk
20 feb 2024 om 20:37 Heerlijk eten!
24 jan 2024 om 22:49 Super lekker! Met zorg gemaakt. Lekker warm ook ( goed verpakt).
21 jan 2024 om 9:08 Erg lekker allemaal, het duurde wat langer dan normaal daar kwamen excuses voor en wat ijs als goedmaker en dit ijs was net als de rest van het eten ook erg lekker. Zeker een aanrader.
7 jan 2024 om 16:24 Ze waren iets later met de bezorgen. Maar werden netjes gebeld dat ze iets later waren door onverwachte drukte. Eten was erg smakelijk
17 dec 2023 om 9:35 zeer vriendelijke bezorger verontschuldigde zich voor de lange wachttijd. Ik vond het meevallen. Eten was zeer smaakvol en nog goed heet. Porties hadden wat mij betreft ietsje groter gemogen. Wel zeker voor herhaling vatbaar.
10 dec 2023 om 12:01 Prima! Portie patat had wel wat groter gekund.